Poster - Peace marmor 40x50cm


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Väggord - Livet är inte...Stor

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Poster - Sexy Lips A4 21x30cm
Väggdekor väggord väggtext Låt inte dina drömmar förbli li

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenVäggdekor - Sjöhäst Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt vidaXL Rullgardin brun bambu 80 x 160 cm
Poster - The best kiss 40x50cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Poster - Enjoy the little things A4 21x30cm

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Poster - I love Justin Bieber Sosa ram 40x50cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Plattlyftare monteringshjälpVäggdekor väggord Beauty is in the eye of thevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Poster - Hachtag A4 21x30cm
Primal Elements Icon Candle Skull & Bones

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster - Vita vingar stående 40x50cm

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Ljusdekoration
Poster - Papegoja Forest A3 30x40cm
Pastatallrik 27cm Navy 6-delar i osorterat fältspatporslin

På tisdagen godkände ministerrådetvidaXL Rumsavdelare 4 paneler 160 x 180 cm vitTräskylt God Jul - Nu är det jul i vårt husPedalhink 2 delar den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Advent Christmas Brun Paper Kraft Bags Set of 10 Bags - Gift...
Förkläde King of The Kitchen

I den kommande vårbudgeten ökar regeringen5 Grönsaksskalare för enklare skalning mjuka grönsaker anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Poster - I´m sorry 40x50cm