Motorola MBP8 Digital Babyvakt


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster A4 21x30cm Emoji WiFi

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Topcom Digital Babymonitor KS-4216
Professional Inkjet High Gloss A3 Fotopapper 20st

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenGurktwister/grönsaksskärare Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Väggdekor/Väggord Dröm minns lev 57x35cm
Poster A3 30x42cm D'ORO

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
NG Baby Spjälskydd bedside crib

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
babyFEHN Funky Friends Sängmobil

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster A3 30x42cm Three GlacesPoster A4 21x30cm New Yorkvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Kids Concept, Födelsedagstårta, Blå/mint
FLAGGA - NIGERIA

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Poster A4 21x30cm Just Be You

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster A3 30x42cm Remember What You Promised Vit
Herrparaply hund
Poster A3 30x42cm Makeup Smear

På tisdagen godkände ministerrådetPoster A4 21x30cm Livet Er NåJulgranskula Grön EmmaPoster A4 21x30cm GR33N den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster A3 30x42cm Icy Water
Julgranskula Rosa Stefan

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster A3 30x42cm Gråscale anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Snugpak All Weather Shelter