Affisch Poster London Big Ben Bell of Westminster 33x48


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Poster A3 30x42cm Box of Pleasures

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Affisch Poster Karta över Sverige med Text Sweden 33x48
Poster A3 30x42cm Drittsekk

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTavla LED Canvas Brygga & Fyr, Solnedgång 60x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Forks Over Knives 9780062652768
Grillrödskap i Bärväska (18 delar)

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Philips Avent Dect-Babyvakt SCD506

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Fat svart metall 17 cm

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Poster A4 21x30cm The New TitsPoster A3 30x42cm Paris Je T'aimevhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Affisch Poster Emoji Fist Knytnäve Fistbump 33x48
Poster A4 21x30cm Quote Lao Tzu

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Vegetariska hamburgare 9789163616808

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stormtrooper 2D Trådlampa Original
Kids Concept, Gunghäst, NEO, Mammut
Poster A4 21x30cm Flawless

På tisdagen godkände ministerrådetPoster A4 21x30cm Watercolor LipsFLAGGA - EgyptenJulgranskula Rosa Christian den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Poster A3 30x42cm Wow Mom!
Julgranskula Röd Berit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPoster A3 30x42cm League of Legends anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

AINA STENBERG Retro Jul Papperslöpare