24st Spritstyllar & kopplingar - Sprits set


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Fat metall svart/guld

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Race Jet Spectra Variant: Vänster
Hörselskydd PELTOR Optime IIB

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenBäddset - Påslakan Marstrand Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PJ Masks Pyjamashjältarna Owlette Plush Gosedjur Plysch Mjukis 35cm
My Little Pony Shining Friends Twilight Sparkle Figure

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Moscow 11 Variant: Vänster

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
DELTACO grenuttag med 9 uttag, strömbrytare

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Mjuky - Pingvinen Pinpin GosedjurDiet trap solution 9781781805893vhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Race Jet Spectra Variant: Höger
Taiyo, LandShark 1:16 – 2.4G RTR

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Balance Ladder/Avladare PRO 5000 12v/230v JST

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Avengers Captain America Iron-man och Thor pläd filt
Bliz Active Motion Smallface Blå
Tactic, Memo Animal Babies (SE, NO, FI, DK, EN)

På tisdagen godkände ministerrådetSkinkfat Gris, Blankt, Julskinka4x Dammsugarpåsar - Universal - Kinesiska MärkenNG Baby Spjälskydd spjälsäng m volang den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
8st Handduk Torkduk-Mikrofiber
Poster A3 30x42cm Rosé Champagne

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenJulplansch Tomtar anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Bliz Active Nitro Polarized