Britax, Skötväska, Go Next, Olive Melange


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Celavi, Regnställ Misty Rose

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Britax Römer GO Adapter
Hust&Claire, Regnställ Plum

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPoster - Bokstaven J 30x40cm Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Didriksons Vivid Rain Pant (Dam), svart
Poster - USA karta ram 3 21x30cm

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Britax, Sufflet och textilset till B-Agile Plus/B-Motion Plus, Lagoon Grön

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Britax, Sittskydd för Bältesstol TwoWay & Multi Tech Keep Cool Cover

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Lifeventure GlasögonfodralTrueNorth Arctic Lite 3Pvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Presicionsvåg för köket mått 0.01-500g, 0.1-1000g, 0.1-2000g
Väggdekor väggtext väggord - NOTHING IS BIGGER THEN LOVE

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
10st LED Antikljus i vax med TIMER och GLIM-låga

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. EL kabel EKK 3G1,5mm - Per Meter
Poster - Frankrike karta ram 50x70cm
Väggdekor väggtext väggord - FAMILY MAKES THIS HOUSE A HOME

På tisdagen godkände ministerrådetYokono 027 Svart, SvartEcco Cruise 84166358336, Dam, VitIGI CO gul, GUL den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bäddset - Påslakan Home Heart
Burst city scene, Svart

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSneakers Bdk PLOMO, Bronze anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Lykta Häng Hjärta Smide med röd glaskopp