Vivienne Westwood PANTS - Tygbyxor - dark grön


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Watx&colors barbie RWA1156 Women Quartz watch

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Weekday FRIDAY TROUSERS - Tygbyxor - dark blå
Snugpak Responsepak, Olive

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenElastiska Skosnören i flertalet Färger (1 meter), Svart Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Elastiska Skosnören (Inklusive Dragsko) Längd: 100cm, Mörkbrun
Skosnören (Elastiska) Hög Kvalitet 100cm, Röd

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Won Hundröd BEN - Jeans straight leg - tinted vit distressed

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Wrangler TEXAS - Tygbyxor - moss grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Coola Skosnören (Elastiska) 100cm, MjölkvitFärgstarka Skosnören (Elastiska) 100cm, Ljusblåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Wrangler LARSTON - Jeans slim fit - light shore
Skosnören (Elastiska) Hög Kvalitet 100cm, Vinröd

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Lättanvända Skosnören - Elastiska (Flera färger), Violett

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Skosnören (Elastiska) 100cm - Slitstarka, Rosa
Wrangler TEXAS - Jeans straight leg - blå denim
Florens & Toscana

På tisdagen godkände ministerrådetThe Standard International Pilot LogDen ihålige direktörenBlodlokan den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Folk på ön
Nappula Ljusstake 10,7 cm Grå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVägglykta vit rund för värmeljus med glaskoppar ljuslykta anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

YOURTURN Tygbyxor - stone