PULL&BEAR IM VINTAGE - Jeans straight leg - dark blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Shelby & Sons RIPON - Tygbyxor - navy

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
PULL&BEAR MIT RISSEN - Jeans slim fit - light blå
SIKSILK BUST KNEE - Jeans Skinny Fit - dark blå/röd roses

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarens.Oliver Jeans slim fit - indigo denim Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry INTERNATIONAL RECRUIT FLIGHT GRIP - Cargobyxor - khaki
Superdry Träningsbyxor - mottled dark grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Rödefined Rebel STEPHEN PANTS - Träningsbyxor - light grå melange

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Rödefined Rebel MILANO DESTROY - Jeans slim fit - star indigo

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry Jeans Taperöd Fit - pacific state blåTommy Hilfiger Tailoröd SLIM FIT SEPARATE PANT - Tygbyxor - gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Reebok Classic Träningsbyxor - medium grå heather
Tiger of Sweden TRANSIT - Tygbyxor - army grön

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tommy Hilfiger REGULAR BROOKLYN BELT - Shorts - sky captain

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. TOM TAILOR JOSH - Jeans slim fit - faded leather brun
Replay ANBASS - Jeans slim fit - storm blå
TOM TAILOR DENIM WITH BELT PANTS - Tygbyxor - total eclipse blå

På tisdagen godkände ministerrådetTommy Jeans ESSENTIAL - Shorts - grönTopman PINSTRIPE TAPER - Tygbyxor - navyVersace Collection Träningsbyxor - grigio scuro den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Weekday SUNDAY - Jeans slim fit - midnight blå
Wrangler TEXAS - Jeans straight leg - blå hill

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenYOURTURN Jeansshorts - dark blå denim anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Replay ROB - Jeans slim fit - medium blå