Tommy Hilfiger HEATHER BADGE REGULAR - Piké - blå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
TOM TAILOR DENIM T-shirt - bas - mottled beige

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Tommy Hilfiger SLIM - Piké - grön
TOM TAILOR DENIM T-shirt med print - vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenTOM TAILOR DENIM T-shirt med print - decadent bordeaux Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt TOM TAILOR DENIM HOODY WITH WORDINGPRINT - Luvtröja - total eclipse blå
Tommy Jeans ESSENTIAL GINGHAM REGULAR FIT - Skjorta - grön

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Tommy Hilfiger TEXTURED BASEBALL - Kofta - grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Tommy Hilfiger Sweatshirt - grön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Tommy Jeans ESSENTIAL SLUB TEE - T-shirt - bas - petrolTommy Jeans SIGNATURE TEE - T-shirt med print - vitvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Tommy Hilfiger ZIP HOODIE - Huvtröja med dragkedja - röd
Tommy Jeans CORP LOGO HOODIE - Luvtröja - grå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Tommy Jeans EMBROIDERED HOODIE - Luvtröja - grå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Topman TARTAN - Skjorta - orange
Tommy Hilfiger BASIC SLEEVE TAPE ZIP - Huvtröja med dragkedja - cloud heather
Topman HANDLE PANEL HOOD - Luvtröja - grön

På tisdagen godkände ministerrådetTwisted Tailor GINGER TARTAN SUIT - Kostym - grönUmbro Projects CLASSICO CREW - Sweatshirt - parasailUnder Armour QUALIFIER 2-IN-1 SHORT - Träningsshorts - gry den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Uniforms for the Dedicated Skjorta - jungle grön
Vans T-shirt med print - vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenVersace Collection T-shirt - bas - nero/oro anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Tommy Hilfiger TEE - Pyjamasöverdel - blå