Pier One Pyjamas - grå/röd


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Polo Ralph Lauren Sweatshirt - röd

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Pier One Pyjamas - grå, dark blå
Polo Ralph Lauren MAGIC - Sweatshirt - aviator navy

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPOP Copenhagen ART WOW - T-shirt med print - vit Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt PS Paul Smith SLIM FIT - Piké - turqu
PULL&BEAR Skjorta - gul

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - perfect grå

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Polo Ralph Lauren SLIM FIT - Skjorta - burgundy/vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar PULL&BEAR KARIERTE TAILORING - Kostymbyxor - gråPULL&BEAR MIT BRUSTTASCHE - T-shirt - bas - light gråvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - blå
PULL&BEAR MIT KAPUZE UND BAUCHTASCHE - Luvtröja - dark blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
PULL&BEAR Huvtröja med dragkedja - brun

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Produkt PKTAUK FLIP TEE - T-shirt med print - grå melange
Polo Ralph Lauren NATURAL SLIM FIT - Skjorta - periwinkle blå
Produkt Luvtröja - röd

På tisdagen godkände ministerrådetRödefined Rebel FLAME - Skjorta - grönrag & bone ANDREW ZIP THROUGH - Kofta - charcoalReebok Classic BIG STARCREST CREW - Sweatshirt - grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Reebok MESS YOU UP TEE - T-shirt med print - rustic wine
Reebok ANVIL - Luvtröja - lightgråheather

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenRiver Island OXFORD - Skjorta - vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Polo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - expedition dune