Only & Sons B&TONS GUDMUND - Skjorta - forest night


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pretty Grön SUMMERBEE FEEDER - T-shirt med print - navy

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Only & Sons ONSGUDMUND DIP DYE MANDARINE - Skjorta - winetasting
Original Penguin STRIPE TEE - T-shirt med print - bright vit

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPolo Ralph Lauren JOGGER PANT - Pyjamasbyxor - cruise navy Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Petrol Industries T-shirt med print - lizard grön
Petrol Industries Piké - steal

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Only & Sons ONSALBERT - T-shirt - bas - misty rose

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Only & Sons ONSCASPER TANK - Linne - vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Petrol Industries Huvtröja med dragkedja - dark blåPatagonia LABEL UPRISAL CREW - Sweatshirt - shadow blåvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Only & Sons ONSMATTY MELANGE LONGY TEE - T-shirt - bas - dress blås
Pepe Jeans GAVIN - T-shirt med print - optic vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Peak Performance LOGO - Luvtröja - leaflet grön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Pier One Kavaj - grå
Only & Sons TATTOO BOXY TEE - T-shirt med print - turkish sea
Pier One Trenchcoat - beige

På tisdagen godkände ministerrådetPier One T-shirt - bas - grå melangePier One Kofta - mottled dark gråPier One Huvtröja med dragkedja - mottled olive den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Polo Ralph Lauren MORGAN PRINCETON - Kavaj - latte
Polo Ralph Lauren OXFORD SLIM FIT - Skjorta - royal blås

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenPolo Ralph Lauren SLIM FIT - T-shirt - bas - provincetown blå anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Only & Sons ONSGILBERT TEE - T-shirt med print - vit