ONLY ONLAMAZING SKIRT - A-linjekjol - grön gables


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Pepe Jeans CARMELA - Omlottkjol - 0aamulti

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ONLY Maxikjol - dark blå
Pepe Jeans VIOLET - Jeans relaxed fit - ww2

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenPepe Jeans VENUS - Jeans straight leg - gn8 denim Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Pieces Jeans slim fit - dark blå denim
Polo Ralph Lauren ALEXANDRINE - Jeans relaxed fit - medium indigo

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ONLY ONLROYAL DELUXE - Jeans Skinny Fit - light grå denim

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY ONLZALA - Jeans Skinny Fit - dark blå denim

Försäkringskassan: Regeringen underskattar PULL&BEAR MIT KNÖPFEN - Jeanskjol - dark blåPULL&BEAR Jeans Skinny Fit - bordeauxvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ONLY ONLEDEN WIDE CROPPED JEANS - Flaröd jeans - dark blå denim
PULL&BEAR Jeans Taperöd Fit - blå

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Miss Selfridge Petite SKIRT - Minikjol - burgundy

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. rag & bone Jeans Skinny Fit - nik
ONLY ONLDAISY LOW PUSHUP - Jeans Skinny Fit - medium blå denim
Replay STELLA - Jeans Skinny Fit - blå denim

På tisdagen godkände ministerrådetRiver Island Jeans Skinny Fit - mid authSaint Tropez SKIRT CUT LINES - Pennkjol - dark blåSecond Female PUKKI SKIRT - A-linjekjol - poinciana den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
s.Oliver Jeanskjol - blå denim
Stradivarius SERGE - Hängselbyxor - vit

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenStradivarius Jeans Skinny Fit - blå denim anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ONLY SKINNY FIT - Jeans Skinny Fit - dark blå denim