Superdry MIT STRASSBESATZ - T-shirt med print - heather grå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Superdry EMBOSS ENTRY HOOD - Luvtröja - princedom blå marl

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Superdry BROOKE - Långärmad tröja - röd
Superdry MIT SCHLITZ - Luvtröja - röd

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSuperdry Sweatshirt - grå Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Superdry ROOKIE GILET - Väst - deep forest
Superdry ACTIVE STUDIO LEGGINGS - Tights - mono

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Superdry BIG CAT - T-shirt med print - berry

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Superdry VINTAGE LOGO - T-shirt med print - vit

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Superdry CORE LAYER BRA - Sport-bh - galaxy printTopshop Maternity SPOT TAYLOR - Blus - grönvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Superdry REAL GLITZER - T-shirt med print - dark grå
Taifun ARM - Skjorta - allure

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
TFNC TOKO MAXI - Festklänning - ivory

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. The North Face DREW HOODY - Luvtröja - misty rose
Superdry SIERRA - Långärmad tröja - eclipse navy
The Kooples SPORT Blus - vit

På tisdagen godkände ministerrådetTiger of Sweden DEIRA - T-shirt - bas - divine vitTommy Hilfiger KAIA BELTED - Blazer - blåTommy Hilfiger LARYN TEE - T-shirt med print - grå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Tommy Hilfiger RENA BLOUSE - Skjorta - blå
Tommy Hilfiger LOUISA - Sweatshirt - grön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenTommy Hilfiger HILARY - Träningsbyxor - midnight anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Superdry T-shirt med print - vit