Vila - Vilucy LS Shirt Randig, Vit / Mörkblå


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Vego för alla! 9789176174548

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Vila - Vicomi 3/4 T-shirt, Offvit
Claire, lila långärmade bodys med krage 62 cl

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenMinymo, kortärmad body blå 62 cl Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Husdjurens hemliga liv, Pyjamas, turkos/vit
Ninja Turtles Pyjamas grå

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Väggdekor - Gitarrspelare

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Junarose JRLIWA blus, Mörkgrön

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Spiderman, Pyjamas, RödDekorativ Fyrkantig Trälådavhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Ljushållare vägg Fin dag
Snoopy Pyjamas fuchsia

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
PJ Masks Pyjamas (Velour) blå

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Poster - Palmkvist no.8 30x40cm
Ljusmanschett, elastisk med pärlor och guldmix
Smallstuff Sängmobil, Grå

På tisdagen godkände ministerrådetRVLT/ Revolution Kelin heavy skjorta, RödHUGO Slim fit skjorta, VitONLY & SONS Alfrödo långärmad skjorta, Blå den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Bardvier Harvey Navy slim fit skjorta
Lindbergh långärmad skjorta, Ljusblå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSelected Bart skjorta, Vit anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

Soya - Dena Solid 81, Svart