Swing Festklänning - teal


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
Soyaconcept NANNA - Jerseyklänning - ruby

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
Swing Kofta - marine
Soyaconcept FELICITY - T-shirt med print - rapture rose combi

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenSoyaconcept PAMELA - Blus - ruby Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt Soyaconcept DENA SOLID - Blazer - ruby
Spring Maternity Jerseyklänning - wine

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
Simply Be WRAP FRONT SKATER DRESS - Vardagsklänning - ochre

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
Simply Be EMBROIDERED SLEEVE - Skjorta - blå

Försäkringskassan: Regeringen underskattar Steffen Schraut KATE LUXURY DRESS - Vardagsklänning - notting hillStradivarius MIT SCHLITZ - Maxiklänning - ochervhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
Storm & Marie Fodralklänning - fushion röd
Stradivarius MIT STRASS - T-shirt med print - vit

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Stradivarius Linne - grön

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. Stradivarius Skjorta - mustard gul
super.natural KULA - Funktionströja - brunella blå
State of Elevenate RAPIDE - Väst - pecan brun

På tisdagen godkände ministerrådetSuperdry Vardagsklänning - gråSuperdry T-shirt med print - grönSuperdry VINTAGE - T-shirt med print - rose den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Superdry PREMIUM GOODS STAR STUD ENTRY TEE - T-shirt med print - bordeaux
Superdry ALTA - T-shirt med print - blå

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenSuperdry Linne - eclipse navy anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

super.natural LESLIE THONG - String - caviar