ONLY ONLFLOVELY - Långärmad tröja - kalamata


Allt fler får vänta på att få de insatser som de blivit beviljade av socialtjänsten. Var tredje person som blivit beviljade en insats enligt LSS har väntat i mer än ett år, visar nya siffror.
ONLY ONLKASHION FINLEY ZIP HOOD - Huvtröja med dragkedja - Cordovan

»Du kan lösa allt, bara du inte är så jävla rädd«


De har arrangerat allt från författarsamtal till rejvfester. Efter tre år vet Eddie Wheeler och hans kollegor hur man skapar tillgängliga kulturevenemang som välkomnar alla.
ONLY ONLFIRST - Blus - night sky
ONLY Sweatshirt - grön gables

Nu ska statistiken om levnadsförhållanden bli bättre


Statistiken om levnadsförhållanden för personer med funktionsnedsättning ska bli bättre. Regeringen beställer tydligare siffror från Statistiska centralbyrån.

»Uppföljningen är den viktiga styrningen«


Med fokus på kunskap, uppföljning och analys vill utredarenONLY Parkas - moonbeam Martin Olauzon förverkliga FN-konventionen i alla delar av samhället. Men hans förslag om hur funktionshinderpolitiken ska styras får kritik för att inte vara tillräckligt offensivt one more story BLOUSE - Blus - vit
ONLY Carmakoma CARMINKA 3/4 DRESS - Vardagsklänning - cloud dancer

Sju prioriterade områden, en nationell samordnare och lite universell utformning. Det är några av förslagen från styrutredningen för funktionshinderpolitiken som lade fram sitt slutbetänkande på tisdagen.
ONLY ONLADELLE - Tunika - blå graphite

Kortare handläggningstider har lett till högre utbetalningar av bilstöd, skriver Försäkringskassan i en ny prognos. Men framtiden är fortsatt osäker.
ONLY ONLNOVA LUX 3/4 SLEEVE - Blus - night sky

Försäkringskassan: Regeringen underskattar ONLY Carmakoma CARNUT SINGLET SOLID - Linne - goji berryONLY Tall ONLBELLA DIAMOND SMILEY - T-shirt - bas - night skyvhur många som påveras av förslaget att räkna hjälp med andning som grundläggande behov av personlig assistans.
ONLY ONQFLORA PLEAT SLEEVE - Skjorta - cloud dancer
ONLY Petite ONLSTORY OLIVIA - Blazer - dark grå melange

Man nekades att åka buss – Nu går DO till domstol


En rullstolsanvändare i Västmanland fick inte åka med regiontrafikens bussar. Nu stämmer Diskrimineringsombudsmannen (DO) bussbolaget för diskriminering i form av bristande tillgänglighet.
Marc O'Polo DENIM CARDIGAN LONG SLEEVE SLITS AT SIDE - Kofta - stone grå melange

Regeringens prognos: Så mycket minskar antalet assistansberättigade


Trots uttalade ambitioner att förstärka LSS räknar regeringen med att antalet personer som har rätt till assistansersättning fortsätter att minska. OYSHO Linne - bordeaux
ONLY ONLCADIZ - Blus - chocolate truffle
Pietro Brunelli SKYE - Jerseyklänning - brilliant mud

På tisdagen godkände ministerrådetPatrizia Pepe CAMICIA TOP - Blus - biancoPearl Izumi SELECT ESCAPE - Teamwear - schwarzPatagonia FITTED CORDUROY PANTS - Friluftsbyxor - bence brun den uppgörelse som parlamentet antog för snart en månad sedan. Nu ställs nya krav på tillgänglighet inom unionen.
Opus IKONA - Linne - milk
Opus FLORENZE - Skjorta - oliv grön

I den kommande vårbudgeten ökar regeringenOpus SANLONA - Luvtröja - blå iris anslaget till den statliga assistansersättningen. Ändringen en följd av att fler får rätt till assistans när andning och sondmatning åter räknas som grundläggande behov.

ONLY Blus - port royale