Skylt, Message heart - Hund

Poster Insekt - Garreta azureus A4 21x30 cm

Vet inte om det är själva grejen att varken möjligheten rent kroppsligt eller orken som är i stort sett obefintlig som nån stans är och irriterar min kreativ nerv.

Väggdekor väggord väggtext you´re amazing just the way you

Vero Moda - vmBecca LS Top, RödOnly - onlAlicante Pleat Flounce Shirt, OffvitJunarose Lisia 3/4 blus, SvartVäggdekor Scones

Nån slags kurbitsinspirerad wallie är det väl i alla fall läge att skära ut och sätta upp som ett firande för att jag förhoppningsvis snart blir fullt rörlig och smärtfri i händer och armar. Det andra är inte lika akut ;).

Behöver FÄRG just nu. Det gråa tar död på min energi men då lobbar mitt inre och överkonsumerar färg i tankarna istället. Märkligt det där med psyket alltså! Men min hjärna verkar ju vara född positiv!

Början på nåt bra.

No drama. Nånting nytt och bättre hoppas jag. För att fortsätta på detta spåret funkar ju inte längre. Ondare, stelare, mer förnekande och ännu mer trötthet.
Min verklighet de senaste månaderna och det senaste året.

ONLY First blus, GrönPoster A4 21x30cm Bird TreeSvanefors Löpare 35x90 rödGripsholm Pläd 130x170 130x170 vinrödEn tuff långärmad body med många bilar - Bubblan, Bilar str 50Body Newborn Bambu med rävPaw Patrol Kortärmad pyjamas gråPaw Patrol Pyjamas gul

Tack ❤

Min tid är nu

Spiderman, Pyjamas, Ljusgrå
Tror jag är där nu. Vågar säga nej, inte slå knut på mig själv fast jag egentligen vill så himla mycket- HELA tiden. Man pratar ju mycket om hållbarhet. Får väl anamma det hållbara sättet lite på mig själv nu också.

Guess how much i love you Hare m musik o rörelseDörrstopp och Fönsterstopp - Ljus GrönOscar of Sweden Vit Skjorta Med Blå Blommönstrade Detaljer

Oscar of Sweden Ljusblå Skjorta Med Blommigt PrintSelected Preston Skjorta, Ljusblå

Men ja, oavsett vad jag själv känner så sitter jag nu här, jobbat för mycket, målat hall och barnrum, borrat och skruvat upp diverse prylar och hyllor  när mannen varit bortrest- och känner mig rätt sliten. För att jag inte gör avkall på något. Lite min melodi, hamnar tillbaka i min känsla av att jag tror att jag är en superwoman (fast lite är jag ändå- känslan måste jag ju i alla fall behålla).

Allt har sin tid. 

Min tid är nu.

Idag tar jag ledigt och återhämtar mig.
Men jobbar på det långsiktiga…

 Skruvmejselset VDE. Precision. 6 delar.

Poster - Intelligence 21x30cm

Vax fylld burk med skedPoster - I rather die young than live my life no.2 30x40cmFlagga - Bosnien

Tretorn Meadow gummistövlar, Svart
1537437987500

Shoe the Bear Emmy Hike sneakers, GrönBianco Classic Chelsea Boots, SvartCrocs Classic Unisex ChocolateMufic Mini spion kamera med klämmaCykellarm med kodTV-set Småland LundbyKudde 60x70 CmLittle Tikes, Godnatt-Fågel, Grön

Väggord - GästrumTeddykompaniet, Kaningunga med ljud, BabyShopkins Shoppies Coco CookieTeddy Cream Valp liten

Jag förstår såklart att alla grunder för separation eller skilsmässor är olika. Det kan ligga otrohet, misshandel, svek eller annat i botten- eller att känslor har suddats ut. Förutsättningarna är givetvis inte enkla, oavsett anledning. För i de flesta fall är konsekvenserna desamma.

Jag får ofta frågan kring vad jag kan rekommendera- utifrån mina egna erfarenheter- dvs detta är inget facit!

Yankee Candle Classic Large Jar Vanilla Lime Candle 623gShibajuku Girls 13tum Fashion Yoko DollMaileg Ängel RödKids Concept Lastbil AidenBRIO® Baby – 34020 Labyrint med övningsplattor

Ni kommer aldrig vara på samma plats i separationen. Det måste få ta tid att hitta sitt sätt och sina gränser för relationen. Antingen total tystnad eller behov av att prata.

väggdekoration /tavla/ strandfilt/bordsduk/sängöverkast- mandalaYGH365B Handhållen mini Fläkt - BlåFire Axe A Viking Saga - Brädspel

Skapa en öppen samtalsmiljö för barnet. Inget barn ska behöva känna att det lämnar ut vare sig mamma/pappa om de berättar något. Skapa en trygg miljö istället för att barnet/barnen inte ska våga berätta hur de haft det den senaste veckan. Barn ska inte behöva hamna i lojalitetskonflikter för att de vuxna inte kommer överens!

Clementoni Memory TrollsScoundrel Society - Brädspel

Agera eller säg inte saker i affekt till den andre parten. Det blir sällan bra. Låt det gå några timmar innan du hör av dig vid irritationsmoment. Det går oftast över och är en petitess i det kaos ni är mitt uppe i.

Far Space Foundry - BrädspelChupacabra - Survive the Night Brädspel

Motorola, Babymonitor MBP 162 Connect - WiFi / AudioBritax Römer, Bältesstol, KidFix II XP, Storm GråAndrea - Kylarköping reporter - Cars bilar

Panna gjutjärn 25 cm

1536048794871

Det finns säkert tusentals andra råd att ge. Men jag pratar bara utifrån egen erfarenhet och vad jag har tyckt fungerat för oss- samt vad som inte har fungerat.

All kärlek till er som går genom detta jobbiga/sorgliga/vidriga- men på andra sidan finns det LJUS!

♥ / KLARA

Wall Väggdekor 2 pöllöt oksalla Seinätarrat decor nrdzdr3133-Dekorer

Produktnummer: 295907

2 pöllöt oksalla
Laatta koristelu
Väri: Musta
Koko: 20x35 cm
Materiaali: Liima vinyyli

Vinyyli sisustus sisälta kolme kerrosta: tausta paperi, leikkaus vinyyli kirjaimet / merkit ja hakemuksen nauha helppo asentaa.

Meningen med hela skiten…

Nordisk down shoe 'Mos' L Röd

1532441709560793915002776162462.jpg

Av en händelse klickade jag hem en bok som följt mig genom hela sommarsemestern ( målet var att läsa ut en bok, inte ens det lyckades jag med…) – Meningen med hela skiten av Nina Åkestam. 4 år efter att den publicerats, och omdiskuterats, blev den min. Min bibel som jag nu rekommenderat många i min närhet.

Kanna espandrill cocoa, BrunSixtyseven Sabina brandy, CognacFlex Appeal 2.0 breakfree, Svart

15324212664902228635381886865163.jpg

Polecat Slipon, Svart1306 Rustic brun, Brun

Poster - My Hero My Soldier My Daughter no.3 21x30cmSkosnören - Stylish sneaker 130cm, VitRiddex fri från insekter och skadedjurHjärtformad trä skylt med texten "Världens bästa Mamma"

Men om det bara var det. För det finns ju en karriär också. Eller ett jobb. Eller bara ett jobb. Det kanske är just där vi alla skiljer oss åt. Att ett jobb bara är ett jobb. Nina skriver just om detta i Kraschen- att vara duktig på allt utom att förstå varför man är det… Och när man går runt med det eviga ordet DUKTIG på näthinnan. Vem tjänar på att jag är duktig? Varför säger jag till mina barn att de är duktiga? För vem? För vad?

 

 • ”Om någon verkar få in orimligt mycket i sitt schema beror det på att något annat tar stryk. Och detta andra är antingen kvaliteten på jobbet, eller den egna hälsan. Många som har varit utbrända vittnar om hur de har gått helt upp i arbetet och inte hunnit med familj och vänner.”
 • ”Personer som är riktigt bra på att säga nej gillar man till och med ännu mer när de gör det, för det känns så naturligt och man uppskattar deras ärlighet”.

LiteCom Plus Headset 433 MHz - hjässbygel PELTORLundby, Småland barnkammareMayfair Games, Settlers från Catan (ENG)Torso ren huvud

Boken finns att köpa här.

Poster A3 30x42cm The New Tits

Ta hand om er. Vet att vi är flera som dealar med HELA SKITEN.

/Klara

____________________________________________________________________________________________

Meningen med hela skiten- En ”tankebok”

Retro 2W Dekorativ LED-Lampa E14Poster A3 30x42cm HalmstadAromalampa i Keramik Buddha Vit

But why?

Ja, varför börjar jag blogga igen?

Jag älskar att skriva, väcka tankar och sprida lite färgglad glädje. Jag vill kunna prata om det fina, det jobbiga i en separation, om barnens utveckling, den snyggaste kjolen, karriären- på min plattform och på mina villkor.

Nu känner jag mig redo att fatta tangenterna på nytt. Så vem är jag?

 • Har du något smeknamn?
 • Klara är ju egentligen halva mitt namn. Anna-Klara är hela. Men min bror kallade mig för Bissa när jag var liten.
 • Vad jobbar du med?
 • Poster A4 21x30cm Drittsekk
 • Hur ser er familjekonstellation ut?
 • Poster A3 30x42cm Foaming OceanPoster A4 21x30cm Chocolate PopsicleJulgranskula Röd Ulla
 • Vad önskar du dig mest just nu?
 • En lugn sommarledighet med familjen och vänner. En paus fylld av spontanitet.
 • Hur skulle du beskriva din stil?
 • Yankee Candle Soft Blanket Small Jar 104gVoluspa Pomegranate Blood Orange Decorative Tin Candle 99gPoster - Alfabet stor och liten Rosa No.2 21x30cmVäggord DANCE, LOVE, SING, LIVE
 • Vilken maträtt är din favorit?
 • Jag älskar burrata med rökta körsbärstomater och pistagenötter. Jag föredrar fräscha sallader, franskt som asiatiskt, med mycket smak och grönsaker.
 • Vad sjunger du när du står i duschen?
 • Tar oftast inte så långa duscher men skulle nog vara nån klassiker från Stevie Wonder ”Don’t you worry ‘bout a thing” eller nåt annat från Motown.
 • När ingen ser, vad gör du då?
 • Kanske äter nåt sött eller nåt som definitivt skulle klassas som att småäta mellan målen… Nåt jag borde sluta med mao.
 • Vad stör du dig på hos andra?
 • Poster - But first coffee No.13 21x30cmVäggdekor - Artsblomma Modell 07
 • Vad är ditt drömjobb?
 • LED Slim Panel Round 12W 880lm 4500K
 • Hur balanserar du relationen, personlig tid och föräldraskapet?
 • Poster - Diamant guld no.7 30x40cmPoster - Sosa Ladies 40x50cm

Over and out.

Klara