Wireless Phone Headset PELTOR XP Alert hjälmfäste WS MRX21P3E2WS6- nppdcm7007-Andra


XXXL 40L Uppvärmning Serveringsstation för Vatten Vin och Glögg Förlag 14 maj 2019

Poster - Bob Marley No.7 21x30cm

Poster - Dinousarie barn no.4 40x50cm

Poster - I love Justin Bieber Sosa Hjärta/Ram 21x30cmPoster - I love Music A4 21x30cmTavla i trä djurmotiv "Antilop"Poster - Zebra Paradis 40x50cm

Läs mer

Wireless Phone Headset PELTOR XP Alert hjälmfäste WS MRX21P3E2WS6- nppdcm7007-Andra

Peltor WS Alert XP är ett nytt aktivt hörselskydd med medhörning, FM radio och Bluetooth, för kommunikation med annan bluetoothenhet (mobiltelefon, laptop, kommunikationsradio) på upp till 10 meters avstånd. Full duplex.

Med Peltor WS Alert XP får du ett hörselskydd som ger dig möjlighet att:

  • Lyssna på din egen musik trådlöst genom att streama eller lyssna på dina MP3 filer i telefonen eller datorn. Stereoljudet kommer ur nya uppgraderade högtalare med bra basåtergivning för att göra musiken rättvisa.
  • Prata i telefon handsfree i bullrig miljö. Förutom att din hörsel skyddas kan du prata i telefon i bullrig miljö tack vare den effektiva bullerdämpande mikrofonen som gör att den du pratar med hör din röst tydligt och klart, men inte omgivande buller, även där ljudnivån är mycket hög.
  • Nivåberoende funktion, medhörning. Kåporna dämpar bullret runt omkring men släpper igenom svagare ljud som varningssignaler och tal så att man kan prata obehindrat med någon i närheten i vanlig samtalston. Medhörningen förstärker de svagare ljuden så att du hör dem bättre än om du inte haft kåporna på dig. Volymen på medhörningen kan dessutom höjas eller sänkas. Medhörningen gör att du inte blir avskärmad från din omgivning och kan användas samtidigt som du pratar i telefon eller lyssnar på radio eller musik.
  • Den uppgraderade radiokretsen ger dig utmärkt mottagning av FM radio med supersnabb kanalsökning och minnesfunktion för 4 sparade radiokanaler.

Överensstämmer med PPE-direktiv 89/686/EEC och EMC-direktiv 89/336/EEC samt tillämpliga delar av Europastandard EN 352.